Zamenjajte in privarčujte

Prodajte in kupite nov, energijsko bolj učinkovit tiskalnik HP LaserJet, večnamenski tiskalnik ali optični bralnik, s katerim lahko izboljšate storilnost v svojem podjetju, znižate stroške in ste okoljsko bolj ozaveščeni, obenem pa prihranite denar, saj boste pri naslednjem nakupu dobili popust.

Pri vašem prodajalcu kupite enega od ustreznih izdelkov HP, dokončajte postopek registracije, mi pa bomo brezplačno reciklirali vaš stari tiskalnik ali optični bralnik. Nato boste dobili povračilo denarja. Za nas ni pomembno, katere znamke ali kateri model je vaš stari tiskalnik – edini pogoj je, da je starejši od 6-ih mesecev in da ni v okvari.

HP-jev program »Zamenjajte in privarčujte« vas tudi razbremeni skrbi, povezanih z odstranjevanjem starejših tehnoloških izdelkov. Opremo, ki jo vrnete, recikliramo in je ne hranimo oz. zavržemo. Družba HP reciklira strojno opremo računalnikov in tiskalnikov že vse od leta 1987, z najsodobnejšimi postopki pa zagotavljamo, da je vsak del vašega tiskalnika ali optičnega bralnika znova uporabljen ali recikliran – na ta način varčujemo z viri.


Več informacij o programu

STARE IZDELKE ZAMEJAJTE V 3. PREPROSTIH KORAKIH:
  1. Izberite priljubljen program in kliknite povezavo, da pridobite ponudbo. Izberite nove izdelke in nato še izdelek, ki bi ga radi zamenjali.

  2. Vnesite podrobnosti o kupljenem izdelku in ostale zahtevane podatke. Prenesite kopijo računa prodajalca, sprejmite pogoje in določila in sprejmite ponudbo. Nato boste prejeli številko naročila in e-pošto z nadaljnjimi navodili.

  3. Nazadnje pa zapakirajte svoj stari tiskalnik ali optični bralnik ali pa ga pošljite v skladu z našimi navodili. Ob prejemu računa za vrnjeni izdelek bo družba HP znesek, določen v ponudbi, nakazali na vaš bančni račun.

 


     
Kategorija izdelka Program/promocijska ponudba Tip programa Konec promocije
»Laserski tiskalniki<br />Multifunkcijski tiskalniki<br />Optični bralniki
HP LaserJet,
OfficeJet Enterprise
HP LaserJet, PageWidePageWide

Zamenjajte in prihranite: Program sprejema pri distributerju
HP bo brezplačno prevzel vaš stari izdelek.

V veljavi so določila in pogoji

Staro za novo 

Staro za novo

V največji meri izkoristite svojo staro opremo - program zamenjave staro za novo je okolju prijazen in vam prinaša velike finančne ugodnosti!
31.07.2020