Trecerea la un nou echipament HP DesignJet, LaserJet – imprimantă, imprimantă multifuncţională sau scaner – cu consum eficient de energie va impulsiona productivitatea organizaţiei dvs., va reduce costurile şi impactul asupra mediului, economisind în acelaşi bani printr-o reducere la noua achiziţie.

Nu trebuie decât să cumpăraţi unul din produsele HP eligibile de la distribuitorul dvs. preferat, să completaţi paşii pentru înregistrare şi vom recicla gratuit vechea dvs. imprimantă sau vechiul dvs. scaner. Apoi vă vom face o restituire substanţială de bani. Nu contează marca sau modelul vechii imprimante sau a vechiului scaner – atât timp cât are o vechime mai mare de şase luni şi are funcţionalitate completă, este un echipament eligibil.

De asemenea, programul HP Trade-In and Save elimină problemele şi costurile asociate cu dezafectarea vechii tehnologii. Echipamentul returnat este reciclat în loc să fie depozitat sau dezafectat. HP reciclează hardware de computere şi imprimante din 1987, iar procesele noastre de ultimă generaţie asigură faptul că toate componentele imprimantei sau scanerului sunt reutilizate sau reciclate într-o modalitate care economiseşte resursele.


Iată cum funcţionează

FACEŢI TRANZACŢII TRADE-IN CU VECHILE DVS. PRODUSE ÎN NUMAI 3 PAŞI SIMPLI:
  1. Selectaţi mai jos programul preferat şi faceţi clic pe legătură pentru a obţine o ofertă de preţ. Selectaţi noile produse, apoi selectaţi produsul pentru care doriţi tranzacţie trade-in.

  2. Completaţi detaliile produsului cumpărat şi informaţiile solicitate. Încărcaţi o copie a facturii distribuitorului, acceptaţi termenii şi condiţiile şi acceptaţi oferta. Veţi primi apoi un număr de comandă şi un mesaj de e-mail care confirmă paşii următori.

  3. În cele din urmă, ambalaţi vechea imprimantă/vechiul scaner pentru colectare sau expediere în conformitate cu instrucţiunile noastre. La recepţia produsului returnat, HP va plăti în contul dvs. bancar valoarea de tranzacţie trade-in ofertată.

      
Produse Program Tip de program Data expirării
»Laser<br />Echipamente MFP<br />Scaner
HP LaserJet,
OfficeJet Enterprise
HP LaserJet, PageWidePageWide

Trade-In înseamnă economie: Serviciu de preluare de la client
HP va colecta gratuit produsul dvs. vechi.

Se aplică termeni şi condiţii
Tranzacţie Trade-In 

Tranzacţie Trade-In

Obţineţi valoare maximă de la echipamentul îmbătrânit, cu minimum de efort - tranzacţia trade-In include procese prietenoase cu mediul şi mari bonificaţii în numerar!
31.01.2021
Large format printers Trade-In for Reseller
»DesignJets
Trade-In pentru imprimante de format mare (T-series şi Z-series) - Revânzător   Se aplică termeni şi condiţii
Tranzacţie Trade-In 

Tranzacţie Trade-In

Obţineţi valoare maximă de la echipamentul îmbătrânit, cu minimum de efort - tranzacţia trade-In include procese prietenoase cu mediul şi mari bonificaţii în numerar!
31.01.2021