Εξοικονόμηση τώρα
Κερδίστε επιστροφή χρημάτων εώς και 100€ με τον Αυθεντικό HP Γραφίτη τώρα1
Αγοράστε πολυσυσκευασίες Αυθεντικών δοχείων Γραφίτη HP και εξοικονομήστε έως και 100€ τώρα1

Αυτή η προσφορά τα έχει όλα: εξαιρετική εξοικονόμηση χρημάτων και απαράμιλλη ποιότητα εκτύπωσης.2

1 Ισχύει μόνο έως τις . Όριο 8 προϊόντα ανά πελάτη. Η προσφορά ισχύει μόνο σε επιλεγμένες μονάδες διατήρησης αποθεμάτων (SKU). Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τον ιστότοποwww.hp.gr/toner-cashback. 2 Μελέτη της SpencerLab του 2014 για Αξιοπιστία Έγχρωμης Εκτύπωσης, κατόπιν ανάθεσης από την HP, όπου συγκρίθηκαν Αυθεντικά έγχρωμα δοχεία HP LaserJet με 6 μάρκες δοχείων μη HP (ανακατασκευασμένα και συμβατά) που πωλούνται σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική για τους εκτυπωτές HP LaserJet Enterprise 500 color M551, CE400A/X, CE401A/02A/03A. Για λεπτομέρειες επισκεφτείτε τον ιστότοπο www.spencerlab.com/reports/HP-CLR-Reliability-EMEA-2014.pdf. Η μελέτη της SpencerLab του 2016 για Μονόχρωμη Εκτύπωση πραγματοποιήθηκε κατόπιν ανάθεσης από την HP και σύγκρινε Αυθεντικά δοχεία HP με 8 μάρκες δοχείων μη HP σε εκτυπωτές HP Pro M127 και Pro 400, και δοχεία HP 83A και 80A. Για λεπτομέρειες επισκεφτείτε τον ιστότοπο www.spencerlab.com/reports/HPReliability-EMEA-2016.pdf.

© Copyright 2017 HP Development Company, L.P. Οι πληροφορίες που περιέχονται στο παρόν, ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

Διεκδικήστε την επιστροφή χρημάτων σας.
  1. Αγοράστε τη συσκευασία γραφίτη HP.
  2. Κόψτε τις ετικέτες ασφαλείας (ολογράμματα) της συσκευασίας του γραφίτη. Φυλάξτε την απόδειξη αγοράς.
  3. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.hp.gr/toner-cashback και συμπληρώστε τη φόρμα, μέσα σε 30 ημέρες από την ημερομηνία αγοράς των δοχείων γραφίτη.
  4. Σαρώστε και ανεβάστε την απόδειξη αγοράς και τις ετικέτες ασφαλείας (ολογράμματα) στη σελίδα εγγραφής.
  5. Αναζητήστε το email επιβεβαίωσης από την HP.
     

     
Η προσφορά δεν υπάρχει.